dimecres, 3 de juny del 2009

VIDEOCONFERÈNCIA

Què és una videoconferència?

Doncs, jo, fins el dia que vam dur a terme que la videoconferència amb el professor de Mallorca, només sabia que es tracta d'una comunicació simulàniea bidireccional d'audio i video.

Va ser el tècnic qui ens va explicar d'una manera breu i la vegada amolt precissa, què era realment una videoconferència i quin són els components que interactuen en d'aquesta en el seu funcionament.
És important saber que, en una videoconferència és conbinen tres tipus de tecnologies, que són la telefònica, audiovisual i informàtica, i aquest són els tres "components escencials" d'una conferència.

Tal i com sen's va explicar, també trobem, com a part molt rellevant d'una videoconferència, quins són els components dels sistema (codificador/descodificador, monitor local, micròfons de sobretaula, camares de la sala, taula de comandaments, etc), i que realment, hem van semblar molt interessants, ja que eren desconeguts per a mi.

Hem va agradar molt, poder veure tot el que sen's va explicar, en funcionament, és a dir, poder participar en una videoconferència, poder mantenir una conversa, una "reunió" amb una latra persona, en aquest cas de Mallorca, a temps real.

En concusió puc dir que va ser una experiència molt satisfactòria i motivadora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada